Betal med Mastercard, VISA/DK & MobilePay
14 dages fortrydelsesret
Alle solbriller kun 99 kr. pr. par inkl. logo etui
Altid fri fragt
Vi leverer direkte i din postkasse inden for 48 timer
Ingen tur på posthuset

"Få det helt rigtige look" 
Vi elsker lækkert design og ordentlig kvalitet. Vi står bag det danske brillemærke, dinebriller.dk. De eksklusive læsebriller og solbriller fåes i mange farver og flere faconer. Det danske design er CE-mærket.

Hvem er vi?
Dinebriller.dk er ejet af brilleentusiast Christian Bill, der elsker lækkert design og ordentlig kvalitet. Han står også bag det danske brillemærke, dinebriller.dk ©, som udelukkende sælges på shoppen. Brillerne er kendt for sit stilrene design, uovertrufne finish og tidstypiske former og farver. 
Hos dinebriller.dk sætter vi servicen højt. Det skal være nemt og trygt for dig, at handle hos. Derfor er vi altid til at få fat på, og når du har bestilt dine briller, lander de i din postkasse indenfor 48 timer – fragtfrit leveret, selvfølgelig.
Smid et like på facebook eller følg os på Instagram, hvis du kan li’ os. Så bliver vi glade – og du får besked, når der kommer gode tilbud og spændende nyheder.

Læsebriller og styrke
Læs om hvilken styrke der passer til dig her >>


Det siger vores kunder
Se hvad andre kunder siger om dinebriller.dk her >> 

 
Spørg bare

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis der er noget, du er i tvivl om eller bare gerne vil spørge os om. Du kan ringe til os mandag-fredag mellem kl. 16.00-18.00 på telefon: +45 5387 2727.
Du kan også altid maile os. Vi svarer indenfor to timer alle ugens dage. Mailen skal du sende til: kundeservice@dinebriller.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et firma med ansatte?
Kontakt: kundeservice@dinebriller.dk for tilbud samt levering af læsebriller til dit firma.

 
Handelsbetingelser

Læs vores handelsbetingelser her >>
Dinebriller.dk
CVR-nr:  34957290
Lahnsgade 45.st.th.
5000 Odense C
Tlf: 53 87 27 27  -  Mail: kundeservice@dinebriller.dk
 
Skriv til os direkte!
Du kan kontakte os når som helst!
Vi svarer indenfor 2 timer alle ugens dage :-)