Betal med MobilePay og VISA/DK
Nemt & Sikkert
Brug rabatkoden "3briller" og spar 40 kr.
ved køb over 280 kr.
Altid fri fragt & 14 dages returret
Levering på under 48 timer i din postkasse

"Få det helt rigtige look" 
Vi elsker lækkert design og ordentlig kvalitet. Dinebriller.dk står bag det danske brillemærke, By Christian ©. Alle vores briller er fra netop By Christian, og de ekslusive læsebriller fåes i mange farver og flere faconer. Det danske design er CE-mærket.

Hvem er vi?
Dinebriller.dk er ejet af brilleentusiast Christian Bill, der elsker lækkert design og ordentlig kvalitet. Han står også bag det danske brillemærke, By Christian ©, som sælges på dinebriller.dk. Læsebrillerne er kendt for sit stilrene design, uovertrufne finish og tidstypiske former og farver. Hos dinebriller.dk sætter vi servicen højt. Det skal være nemt og trygt for dig, at handle hos. Derfor er vi altid til at få fat på, og når du har bestilt dine briller, lander de i din postkasse indenfor 48 timer – fragtfrit leveret, selvfølgelig.
Smid et like på facebook, hvis du kan li’ os. Så bliver vi glade – og du får besked, når der kommer gode tilbud og spændende nyheder.

 

Spørg bare
Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis der er noget, du er i tvivl om eller bare gerne vil spørge os om. Du kan ringe til os mandag-fredag mellem kl. 16.00-18.00 på telefon: +45 2764 8454.
Du kan også altid maile os. Vi svarer indenfor to timer alle ugens dage. Mailen skal du sende til: kundeservice@dinebriller.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Har du et firma med ansatte?
Kontakt: kundeservice@dinebriller.dk for tilbud samt levering af skærmbriller til dit firma.

 

Handelsbetingelser
Læs vores handelsbetingelser her >>
Dinebriller.dk
CVR-nr: 34957290
Lahnsgade 45.st.th.
5000 Odense C
Tlf: 27 64 84 54  -  Mail: kundeservice@dinebriller.dk
 
Skriv til os direkte!
Du kan kontakte os når som helst!
Vi svarer indenfor 4 timer alle ugens dage :-)