Betal med Mastercard, VISA/DK & MobilePay
14 dages fortrydelsesret
Alle solbriller kun 269 kr. pr. par inkl. logo etui
Altid fri fragt
Vi leverer direkte i din postkasse inden for 48 timer
Ingen tur på posthuset
Handelsbetingelser Dinebriller.dk 

Vi er glade for, at du har valgt at besøge dinebriller.dk, og vi ser frem til at handle med dig.

Generelt
Følgende betingelser gør sig gældende for alle brugere på www.dinebriller.dk. Handelsbetingelserne gælder for alle transaktioner på www.dinebriller.dk og besøg på hjemmesiden.
Dinebriller.dk forbeholder sig retten til at revidere handelsbetingelserne.
Dinebriller.dk tager forbehold for, at farver vist på billeder på hjemmesiden kan afvige fra et produkts egentlige farve, da farverne i billederne afhænger af din computer og skærm. Brillens farve står skrevet ved hver brille.

Sikker betaling 

Det er nemt og sikkert at betale på www.dinebriller.dk. Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard, Maestro & Mobilepay.
De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og NETS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. NETS holder pengene i 14 dage, til fortrydelsesretten er udløbet, før pengene bliver udbetalt til sælger. Der er altså forsikring på alle handler, også med kreditkort.

Levering
Vi sender dine varer som brev med Quick-levering. Leveringstiden er 1-2 dage fra den dag, vi har modtaget din bestilling. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Nord overholder deres leveringsaftaler. Dinebriller.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (flere dage) eller deciderede udeblevne leverancer, sender dinebriller.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Alle priser hos dinebriller.dk er inkl. moms og forsendelse i Danmark.
Kontakt os vedr. leveringstid og priser på leverancer til Færøerne, Grønland og udlandet.
Contact us for more information about shipping out of country.

Fortrydelsesret og reklamationer 

Alle varer købt på www.dinebriller.dk er dækket af 2 års reklamationsret fra den dag, du modtager varen. Dvs., at du kan klage over fejl og mangler, som ikke skyldes slid eller misbrug af brillen.
Du har naturligvis fortrydelsesret, når du handler hos dinebriller.dk. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du gøre det inden for 14 dage fra den dag, hvor du har modtaget varen. Varen skal returneres i samme stand og emballage, som du har modtaget den i. Vi returnerer købsprisen til din konto inden for 10 dage, efter at vi har modtaget returvaren. Omkostninger til returnering, står du selv for.
Ved reklamation, fejl og mangler eller udeblevne leverancer beder vi dig kontakte vores kundeservice hurtigst muligt.
Du kan returnere varer til nedenstående adresse:

Dinebriller.dk
Lahnsgade 45.st.th
5000 Odense
 C
kundeservice@dinebriller.dk
Tlf. + 45 53 87 27 27

Personlige oplysninger
Dinebriller.dk arbejder i overensstemmelse med persondataloven. Ifølge den lov skal vi bede om dit samtykke til, at vi behandler og gemmer oplysninger om dig i vores database. Alle personlige oplysninger, som du giver til os, eller som vi får kendskab til, når du registrerer dig som køber på vores website, vil blive behandlet af dinebriller.dk i henhold til vores persondataansvar. Oplysningerne bruger vi til at fuldføre vores forpligtelser over for dig ved køb, til kreditkontrol og til markedsføringsformål. Dinebriller.dk vil aldrig lade tredjepart anvende dine personlige oplysninger til markedsføring. 

Du har retten til at blive glemt, til at blive slettet, f.eks. fra vores nyhedsbreve, du sender os bare en mail.
Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har om dig, send os blot en mail.